Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Glada trosor med djurmotiv kommer nu att bli en integrerad del av din garderob. De kommer att övertyga dig inte bara med sin originella design, utan också med kvalitetsutförande och en perfekt passform som får dig att känna dig helt enkelt fantastisk. Känner du dig obekväm med underkläder av konstfiber? Inga problem - i vårt sortiment hittar d...

Glada trosor med djurmotiv kommer nu att bli en integrerad del av din garderob. De kommer att övertyga dig inte bara med sin originella design, utan också med kvalitetsutförande och en perfekt passform som får dig att känna dig helt enkelt fantastisk. Känner du dig obekväm med underkläder av konstfiber? Inga problem - i vårt sortiment hittar du också bomulls- och bambutrosor 69SLAM, som är bra även för känslig hud.

Hur man väljer damunderkläder

Väl valda underkläder lyfter fram dina tillgångar och döljer eventuella skavanker, du behöver bara veta vilken typ du ska välja. Färgade trosor med klassiskt snitt passar alla kvinnor utan undantag, så de bör definitivt inte saknas i din garderob. Men om du letar efter ett nytt underklädesplagg, välj en stringtrosa, en brasiliansk trosa eller en märkestrosa med resår. Och vad händer om du vill dölja en större mage? Då passar trosor med högre midja eller åtstramande underkläder dig.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Varumärke
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-30 av 44 artiklar
till sidan
1-30 av 44 artiklar