Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Minns din bekymmerslösa barndom i strumpor som ditt inre barn kommer att bli överlyckligt över. Färgglada damstrumpor med motiv av djur och sagofigurer som du känner igen från Evening Star är bekväma, behagliga att bära och deras design kommer aldrig att sluta roa dig. Släpp loss din lekfulla och frimodiga personlighet och kolla in strumporna ...

Minns din bekymmerslösa barndom i strumpor som ditt inre barn kommer att bli överlyckligt över. Färgglada damstrumpor med motiv av djur och sagofigurer som du känner igen från Evening Star är bekväma, behagliga att bära och deras design kommer aldrig att sluta roa dig. Släpp loss din lekfulla och frimodiga personlighet och kolla in strumporna med mat-, natur- och sporttema eller julstrumporna som skulle få jultomten att skämmas.

Hur man väljer kvinnors glada strumpor

Strumpor med ett roligt motiv kan piffa upp din vardagsoutfit och lyfta humöret även på en måndagsmorgon. Men hur väljer man rätt? Du vill inte att dina strumpor ska bunta ihop sig, rulla över eller kväva dig när du går, så välj rätt storlek och längd. På sommaren och i låga skor är ankelstrumpor mer lämpliga, medan du på vintern kommer att uppskatta höga strumpor som värmer dig ända in i märgen. Underskatta inte valet av material och välj strumpor i bambu eller bomull som låter foten andas fritt.  

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Varumärke
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-30 av 50 artiklar
till sidan
1-30 av 50 artiklar