Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Sätt dig till bords på julafton, finstämd från topp till tå. Komplettera din festliga klädsel med julshorts eller boxershorts och glöm inte dina julstrumpor med julmotiv. Annars får du till och med på julafton höra från din mamma att varma fötter är grunden för god hälsa. Som tur är har du mycket att välja på - förutom herrshorts kan du också ...

Sätt dig till bords på julafton, finstämd från topp till tå. Komplettera din festliga klädsel med julshorts eller boxershorts och glöm inte dina julstrumpor med julmotiv. Annars får du till och med på julafton höra från din mamma att varma fötter är grunden för god hälsa. Som tur är har du mycket att välja på - förutom herrshorts kan du också hitta färgglada strumpor med renkärror, pepparkaksgubbar eller jultomten på Nedeto.se.

Hur man väljer herrstrumpor med glada motiv

Om du föredrar enfärgade strumpor under året kan du åtminstone till jul låta fantasin flöda och bära strumpor med klassiska julmotiv. Och hur väljer man rätt? Julstrumpor måste vara varma framför allt. Räkna med dem för en promenad i den snöiga skogen, en julmarknad eller en midnattsmässa i kyrkan. Tjeckiska Styx-strumpor av 100% bomull, som är behagligt varma och inte irriterar huden, kommer att passa dina behov.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-19 av 19 artiklar
1-19 av 19 artiklar