Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Letar du efter en sporttröja för kvinnor som du kommer att prestera bra i? Satsa på funktionella T-shirts för damer som är snabbtorkande, svettavledande och luktabsorberande. Detta säkerställer att din komfort och värmekomfort är perfekt omhändertagna, medan du kan fokusera på att uppnå ditt mål. Vill du utöva sport tillsammans med din partner? ...

Letar du efter en sporttröja för kvinnor som du kommer att prestera bra i? Satsa på funktionella T-shirts för damer som är snabbtorkande, svettavledande och luktabsorberande. Detta säkerställer att din komfort och värmekomfort är perfekt omhändertagna, medan du kan fokusera på att uppnå ditt mål. Vill du utöva sport tillsammans med din partner? Ge honom en funktionell T-shirt för män som håller jämna steg med dig.

Vad funktionella underkläder används till

Huvudsyftet med funktionsunderkläder är att transportera bort svett från kroppen och så småningom in i andra lager av kläder. Detta håller dig torr och i optimal temperatur under sport. På sommaren kyler den ner dig och på vintern värmer den upp dig. Allt detta möjliggörs av de specialfibrer som funktionsunderkläderna är tillverkade av. Oavsett om du idrottar på fritiden eller professionellt bör din garderob innehålla sportunderkläder, behåar, strumpor och långärmade funktions-T-shirts för damer, som vi rekommenderar att du kombinerar med andra funktionslager för bästa effekt.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-1 av 1 artikel
1-1 av 1 artikel