Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Livet är för kort för att bära trånga och obekväma underkläder. Om du är en man med en mer utpräglad form och inte är så förtjust i längre ben, kommer du att bli nöjd med överdimensionerade kalsonger. Tack vare den åtsittande passformen går de inte upp och kan bäras även under byxor med smal passform, under vilka benen på shorts eller boxershort...

Livet är för kort för att bära trånga och obekväma underkläder. Om du är en man med en mer utpräglad form och inte är så förtjust i längre ben, kommer du att bli nöjd med överdimensionerade kalsonger. Tack vare den åtsittande passformen går de inte upp och kan bäras även under byxor med smal passform, under vilka benen på shorts eller boxershorts kan synas. Bekväma och funktionella kalsonger för män kommer också att uppskattas under sport, eftersom du kommer att svettas mindre tack vare det minimala tyget.

Hur man väljer herrkalsonger för fullfigurerade

Oavsett om du har några extra kilon, är en kroppsbyggare eller om naturen har välsignat dig på alla de rätta ställena, försök alltid att anpassa underklädernas snitt och storlek till din kropp. Det finns inget värre än att ha underkläder som skär in i låren och ljumskarna eller klämmer åt midjan. Om du är osäker på din storlek, ta ett måttband från en skräddare och mät noga. När du handlar underkläder, pyjamas eller kläder för personer med full figur, följ storlekstabellerna för varje tillverkare för att hjälpa dig att välja.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-5 av 5 artiklar
1-5 av 5 artiklar