Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Sover du i en uppdragen skjorta för att du inte tror att du kan hitta herrpyjamas för män med full figur som uppfyller alla dina förväntningar? Nu behöver du inte drömma om det! Stora pyjamasar i överdimensionerade storlekar gör dig bekväm och låter dig sova lugnt. Det moderna modet erbjuder otaliga attraktiva plagg som passar även de mer stilig...

Sover du i en uppdragen skjorta för att du inte tror att du kan hitta herrpyjamas för män med full figur som uppfyller alla dina förväntningar? Nu behöver du inte drömma om det! Stora pyjamasar i överdimensionerade storlekar gör dig bekväm och låter dig sova lugnt. Det moderna modet erbjuder otaliga attraktiva plagg som passar även de mer stiliga männen. Välj enkelhet, minimala dekorativa detaljer och naturliga material som låter din hud andas fritt.

Hur man väljer underkläder för fullfigurerade

Oavsett om du har några extra kilon eller om naturen har välsignat dig på rätt ställen, behöver du inte begränsa dig när du väljer underkläder. Du behöver bara känna till dina mått och veta vilka skärningar som smickrar dig. Män med mer utpräglade former föredrar vanligtvis herrshorts eller boxershorts, som kan dölja många skavanker. Å andra sidan rekommenderas inte kalsonger för män för mer korpulenta män, men du behöver inte ge upp dem helt. Bläddra bland överdimensionerade shorts, boxershorts och kalsonger för att hitta rätt underkläder till din garderob.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-17 av 17 artiklar
1-17 av 17 artiklar