Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

En behå med bygel är en självklar del av varje kvinnas garderob. De ger ett vackert stöd för brösten, ger en fyllig klyfta och kan även lindra ryggsmärtor. För att en bygelbehå ska fungera bra och ge det stöd som behövs måste den ligga tätt mot brösten. Se därför till att bygeln sitter tätt mot kroppen, inte klämmer någonstans och slutar vid a...

En behå med bygel är en självklar del av varje kvinnas garderob. De ger ett vackert stöd för brösten, ger en fyllig klyfta och kan även lindra ryggsmärtor. För att en bygelbehå ska fungera bra och ge det stöd som behövs måste den ligga tätt mot brösten. Se därför till att bygeln sitter tätt mot kroppen, inte klämmer någonstans och slutar vid armhålan. Föredrar du att bära behåar utan bygel? Du hittar dem här också!

Hur väljer man en behå för kvinnor?

Om en behå passar dig beror inte bara på storlek och passform, utan också på kupornas och bandens form. Bland klassikerna finns behåar med triangulära kupor, som är särskilt lämpliga för mindre bröst. Om du letar efter en behå för en större byst ska du välja en med tjockare band som inte gräver sig in i huden. Fokusera också på materialkvaliteten - monokroma behåar av bambufiber eller bomull, som andas och inte irriterar huden, är ett utmärkt val. 

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-19 av 19 artiklar
1-19 av 19 artiklar