Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Icke-vadderade behåar har mjuka kupor utan förstärkning, vilket gör att bystens naturliga form framträder, men samtidigt lätt skulpterar den. Kuporna kan vara enfärgade så att de inte klämmer under kläderna, eller dekorerade med spets, nätdetaljer eller subtila band för att framhäva dekolletaget. Ovadderade behåar utan by glar är ett utmärkt v...

Icke-vadderade behåar har mjuka kupor utan förstärkning, vilket gör att bystens naturliga form framträder, men samtidigt lätt skulpterar den. Kuporna kan vara enfärgade så att de inte klämmer under kläderna, eller dekorerade med spets, nätdetaljer eller subtila band för att framhäva dekolletaget. Ovadderade behåar utan by glar är ett utmärkt val för kvinnor som vill ha total komfort, medan kvinnor med fylliga bröst kommer att uppskatta vadderade behåar med byglar.

Hur väljer man en behå för kvinnor?

En dam-bh ska framhäva din stil, ge dig komfort under hela dagen och helst också stärka ditt självförtroende. Om du vill ha en hisnande klyfta bör du inte missa en triangel-bh med förstärkta kupor, en förförisk bardot-bh vars form framhäver bröstens övre linje eller en push-up-bh som naturligt lyfter och formar bysten. Tycker du om att bära tajta T-shirts och klänningar? I så fall ska du skaffa en sömlös behå som är nästan osynlig under kläderna.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-30 av 173 artiklar
till sidan
1-30 av 173 artiklar