Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

BH:ar, med eller utan bygel, är en självklar del av varje kvinnas garderob. De stöder och formar brösten, ger självförtroende och kan även lindra ryggsmärtor. En hängande T-shirt, ett linne eller en klänning är ett självklart val för en sömlös bygelbehå som är nästan osynlig under kläderna. Så var inte rädd för att investera i sömlösa underklä...

BH:ar, med eller utan bygel, är en självklar del av varje kvinnas garderob. De stöder och formar brösten, ger självförtroende och kan även lindra ryggsmärtor. En hängande T-shirt, ett linne eller en klänning är ett självklart val för en sömlös bygelbehå som är nästan osynlig under kläderna. Så var inte rädd för att investera i sömlösa underkläder för kvinnor, som tack vare det elastiska materialet anpassar sig till varje figur, inte klämmer eller rivs någonstans.

Hur väljer man en behå för kvinnor?

När du väljer en behå är det inte bara storleken och snittet som är viktigt, utan även kvaliteten på utförandet och utformningen av banden. Kvinnor med större bröst kommer att uppskatta de förstärkta beh åarna med breda band som inte klämmer någonstans, medan mindre välutrustade kvinnor kommer att älska de bekväma behåarna med triangelkupor som framhäver bröstens naturliga form. Om du vill ha en hisnande klyfta bör du inte missa en förförisk bardot, vars form framhäver bröstens övre linje, eller en push-up-bh som naturligt lyfter och formar bysten. 

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-15 av 15 artiklar
1-15 av 15 artiklar