Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Bambu-bh:ar får inte saknas i någon kvinnas garderob. De är inte bara mycket behagliga att ta på och skonsamma mot huden, de absorberar också svett och lukt och utjämnar temperaturskillnader på ett effektivt sätt. Ägare av mer fylliga byster kommer att uppskatta en behå med bygel, som ger dem välbehövligt stöd. Om din primära önskan är komfort...

Bambu-bh:ar får inte saknas i någon kvinnas garderob. De är inte bara mycket behagliga att ta på och skonsamma mot huden, de absorberar också svett och lukt och utjämnar temperaturskillnader på ett effektivt sätt. Ägare av mer fylliga byster kommer att uppskatta en behå med bygel, som ger dem välbehövligt stöd. Om din primära önskan är komfort kommer du att älska bambu-bh utan bygel - till exempel spetsbraletter eller elastiska sport-bh:ar.

Hur väljer man en behå för kvinnor?

En välsittande behå är lätt att känna igen - den får dig att se smalare ut och dina bröst att se fylligare ut. Dessutom sluter den tätt om kroppen utan att trycka eller klämma, vilket naturligt formar brösten och ger stöd. Hur väljer man en sådan bh? Fokusera på rätt storlek och snitt, kvaliteten på utförandet, typen av remmar och sist men inte minst kupornas design. Förstärkta behåar förstorar bysten visuellt, triangelformade kupor ger en naturlig form och push-up-vaddering lyfter och formar brösten. 

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-12 av 12 artiklar
1-12 av 12 artiklar