Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Triangelbehåar för kvinnor utan bygel passar kvinnor med mindre bröst, som är lätt lyfta och naturligt formade. Bralettes är särskilt populära - vanligtvis spetsbehåar med mjuka kupor och en bred omkrets som är mycket bekväm att bära. Om du har en fylligare byst kommer du att uppskatta icke-vadderade behåar med bygel, som ger dig mer stöd och ...

Triangelbehåar för kvinnor utan bygel passar kvinnor med mindre bröst, som är lätt lyfta och naturligt formade. Bralettes är särskilt populära - vanligtvis spetsbehåar med mjuka kupor och en bred omkrets som är mycket bekväm att bära. Om du har en fylligare byst kommer du att uppskatta icke-vadderade behåar med bygel, som ger dig mer stöd och håller brösten på plats. 

Hur väljer man en behå för kvinnor?

En välsittande behå är lätt att känna igen - den sitter tätt mot kroppen, formar brösten naturligt och ger stöd. Hur väljer man en sådan bh? Fokusera på rätt storlek och snitt, typ av remmar och sist men inte minst kvaliteten på designen. Föredra naturliga material som inte irriterar din hud och provabehåar av bambufibrer eller bomull. Och om du gillar att bära tajta T-shirts eller klänningar kan du skaffa en sömlös behå som är nästan osynlig under kläderna.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-5 av 5 artiklar
1-5 av 5 artiklar