Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Letar du efter underkläder för pojkar som är bekväma, snygga och dessutom tillverkade av kvalitetsmaterial? Kolla in de bekväma shortsen, boxershortsen med bra passform eller de klassiska kalsongerna för pojkar som är särskilt lämpliga för sport eller under tighta byxor. Tack vare det breda, knottriga gummit sitter de säkert på plats utan att ...

Letar du efter underkläder för pojkar som är bekväma, snygga och dessutom tillverkade av kvalitetsmaterial? Kolla in de bekväma shortsen, boxershortsen med bra passform eller de klassiska kalsongerna för pojkar som är särskilt lämpliga för sport eller under tighta byxor. Tack vare det breda, knottriga gummit sitter de säkert på plats utan att klämma. Akta dig bara för uttalade sömmar, som kan orsaka blåsor eller obehaglig repning.

Hur väljer man underkläder för pojkar?

Välj underkläder för pojkar med tanke på känslig babyhud, som är särskilt bekväm med naturliga material som bomull som andas, bambufiber eller modal. I slutändan är det upp till dig att bestämma om du vill välja kalsonger, boxershorts eller boxershorts för pojkar. Först och främst bör du tänka på komforten. Boxershorts och kalsonger för pojkar sitter tätt mot kroppen, kan bäras under tighta jeans och är perfekta för sport, medan lösa shorts gömmer sig under breda ben och är perfekta för att sova.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-16 av 16 artiklar
1-16 av 16 artiklar