Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Letar du efter underkläder för pojkar som är bekväma, snygga och dessutom tillverkade av kvalitetsmaterial? Kolla in de välsittande boxerkalsongerna, de klassiska kalsongerna eller killshortsen som inte klämmer eller kramar, som kan bäras under byxor med vida ben och som är perfekta för avkoppling eller sömn. Förutom komfort erbjuder shorts ...

Letar du efter underkläder för pojkar som är bekväma, snygga och dessutom tillverkade av kvalitetsmaterial? Kolla in de välsittande boxerkalsongerna, de klassiska kalsongerna eller killshortsen som inte klämmer eller kramar, som kan bäras under byxor med vida ben och som är perfekta för avkoppling eller sömn. Förutom komfort erbjuder shorts för pojkar också hälsofördelar - de är lösa och luftiga, så de överhettar inte de privata delarna.

Hur väljer man underkläder för pojkar?

Pojkunderkläder är i direkt kontakt med känslig babyhud, så föredra naturliga material som inte irriterar den. Prova till exempel underkläder av lätt bomull som andas, antibakteriella bambufibrer eller bekväm modal. Välsittande boxershorts kan rekommenderas för vardagsbruk eller sport, medan löst sittande barnshorts är den klara ledaren för att sova. Du behöver inte heller undvika klassiska trosor - men välj sådana som inte klämmer eller skär.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

61-90 av 180 artiklar
till sidan
61-90 av 180 artiklar