Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Barnpyjamasen i bomull ger dina små den fridfulla och ostörda sömn de förtjänar efter en hektisk dag med lek och lärande. Pyjamas för flickor och pyjamas för pojkar kännetecknas av ett bekvämt snitt, kvalitetsmaterial och originell design. Därför kan du inte bli förvånad över att barnen på morgonen inte vill ta av dem till varje pris. Och efter...

Barnpyjamasen i bomull ger dina små den fridfulla och ostörda sömn de förtjänar efter en hektisk dag med lek och lärande. Pyjamas för flickor och pyjamas för pojkar kännetecknas av ett bekvämt snitt, kvalitetsmaterial och originell design. Därför kan du inte bli förvånad över att barnen på morgonen inte vill ta av dem till varje pris. Och eftersom vi har barn i alla åldrar i åtanke hittar du både vinter- och sommarpyjamas för barn från 2 till 14 år. 

Underkläder av hög kvalitet är viktigt

Barnunderkläder är i nära kontakt med huden, så när du väljer dem ska du ta hänsyn till skärning, sömmar och materialkvalitet. Det bästa sättet att göra detta är att investera i underkläder av bomull eller bambufibrer - naturmaterial är lämpliga för de små barnens känsliga hud, de låter dem andas fritt och orsakar inte allergiska reaktioner. Medan underkläder för flickor främst består av trosor med klassiska snitt och sportbehåar, omfattar underkläder för pojkar kalsonger, boxershorts och shorts.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-30 av 32 artiklar
till sidan
1-30 av 32 artiklar