Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Unna dig välförtjänt avkoppling efter en hektisk dag. Ta på dig en bekväm morgonrock för män, lägg upp fötterna på bordet och lägg dina bekymmer bakom dig. Varma morgonrockar med huva eller sjalkrage håller dig pålitligt varm och gör långa vinterkvällar mycket mer uthärdliga. Titta till exempel på frottébadrockar för män eller Styx Czech-badrock...

Unna dig välförtjänt avkoppling efter en hektisk dag. Ta på dig en bekväm morgonrock för män, lägg upp fötterna på bordet och lägg dina bekymmer bakom dig. Varma morgonrockar med huva eller sjalkrage håller dig pålitligt varm och gör långa vinterkvällar mycket mer uthärdliga. Titta till exempel på frottébadrockar för män eller Styx Czech-badrockar, som innehåller en hög andel bomull. Och för den ultimata känslan av välbefinnande, glöm inte att bära stickade strumpor som värmer dig ända in i själen.

Så väljer du den perfekta badrocken

När du väljer en morgonrock ska du fokusera på dess material. Letar du efter en badrock för vintern som håller dig varm efter ett varmt bad, eller letar du efter en badrock för sommaren som du bara kan slänga över pyjamasen och gå ut på terrassen? I det första fallet kommer du att uppskatta en badrock i frotté, flanell eller bomull som absorberar fukt väl och håller dig pålitligt varm. Tvärtom är satinbadrockar idealiska för sommaren, eftersom de är behagligt svala på huden. Och vad ska man ha på sig under morgonrocken? Vissa gillar att bära den bar överkropp, men vi rekommenderar att du bär välsittande boxershorts eller shorts.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-11 av 11 artiklar
1-11 av 11 artiklar