Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Njut av ett varmt bad med levande ljus och svep sedan in dig i en bomullsbadrock som gör långa vinterkvällar mycket mer uthärdliga. Varma morgonrockar med huvor eller sjalkrage tar dig i sina varma armar och släpper aldrig taget. Har du något speciellt planerat för kvällen? Ta på dig en förförisk morgonrock som sveper in dig i satin och spets oc...

Njut av ett varmt bad med levande ljus och svep sedan in dig i en bomullsbadrock som gör långa vinterkvällar mycket mer uthärdliga. Varma morgonrockar med huvor eller sjalkrage tar dig i sina varma armar och släpper aldrig taget. Har du något speciellt planerat för kvällen? Ta på dig en förförisk morgonrock som sveper in dig i satin och spets och se din partners ögon lysa upp.

Underkläder av hög kvalitet är viktigt

Vissa människor behöver bara en bekväm badrock, andra har inte råd med pyjamas och underkläder av hög kvalitet. När du väljer det, ta hänsyn till bearbetning, skärning och material som används. Ett lämpligt val är underkläder tillverkade av naturliga tyger som bomull, bambufiber eller modal. De används ofta i kombination med elastan eller polyester för att förbättra hållbarheten, förlänga livslängden och öka elasticiteten hos kläder. För normal dagsklädsel är trosor med klassisk skärning och en bekväm behå lämpliga, medan bekväma shorts är idealiska för att sova.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-26 av 26 artiklar
1-26 av 26 artiklar