Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

När det gäller barntrosor är komforten det viktigaste. Eftersom barn ständigt är i rörelse måste deras underbyxor passa dem som en andra hud. Vilka är de grundläggande egenskaperna som bör uppfyllas av en barnunderunderkläder? Framför allt ska den andas och vara svettavledande. Till exempel blir barn otroligt svettiga när de leker kurragömma. D...

När det gäller barntrosor är komforten det viktigaste. Eftersom barn ständigt är i rörelse måste deras underbyxor passa dem som en andra hud. Vilka är de grundläggande egenskaperna som bör uppfyllas av en barnunderunderkläder? Framför allt ska den andas och vara svettavledande. Till exempel blir barn otroligt svettiga när de leker kurragömma. Dessutom får underkläderna inte begränsa deras rörelsefrihet. Det viktigaste för barn är förstås att de tycker om underkläderna, så satsa på lekfulla mönster, som sagofigurer eller söta djur.

Vad ska man leta efter när man väljer trosor för tjejer?

Flickors trosor ska vara i rätt storlek. Trosorna får inte glida ner under rörelse, men de får inte heller vara onödigt lösa. Kontrollera resåren i midjan och runt låren. De får inte ge upphov till blåsor. Om du skulle sträcka dig efter den lilla flickans trosor skulle det uppstå skavsår och eventuellt en allergisk reaktion. Babybyxor av hög kvalitet ska vara tillverkade av naturmaterial. De mest populära är bomull, ekologisk bomull och bambu. Elastan ger bomullstyget elasticitet, så välj gärna bekväma babytrosor i en blandning av bomull och elastan. Tjejbyxor kan köpas i en uppsättning, men också individuellt. Du kommer säkert att glädja ditt barn med glada tjejtrosor. Mindre flickor kommer att älska trosor med barnmotiv. Om du har en ung dam hemma som gillar att matcha sina kläder kan du också ge henne ett par barntrosor strumpor eller bh i liknande färg eller mönster.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-20 av 20 artiklar
1-20 av 20 artiklar