Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

När du väljer underkläder för barn är det viktigaste komforten. Fokusera därför på rätt storlek och snitt, men också på materialets kvalitet. Pojkunderkläder ska sitta perfekt. Kom ihåg att pojkar inte sitter stilla på ett tag, så underkläder för barn bör vara särskilt andningsbara. Det är viktigt att den är tillräckligt svettavledande. Underkl...

När du väljer underkläder för barn är det viktigaste komforten. Fokusera därför på rätt storlek och snitt, men också på materialets kvalitet. Pojkunderkläder ska sitta perfekt. Kom ihåg att pojkar inte sitter stilla på ett tag, så underkläder för barn bör vara särskilt andningsbara. Det är viktigt att den är tillräckligt svettavledande. Underkläder för pojkar är indelade i kalsonger, shorts och boxershorts. Om din lille pojke har vuxit ifrån blöjorna och du ska välja hans första underkläder, börja med trosor.

Vad är värt att veta om babykalsonger?

Att välja underkläder för barn är mer utmanande än att välja andra klädesplagg. Underkläder kommer i direkt kontakt med huden, så det är bäst att välja ett material som inte irriterar huden. Tänk på att det inte får klämma någonstans när du klipper. Gummibanden på pojkars underbyxor får inte orsaka blåsor i midjan eller runt höfterna. Varför välja kalsonger som första underkläder för pojkar? Eftersom de hjälper till med övergången från blöjor till potträning. De bästa kvalitetskalsongerna för barn är tillverkade av bomull eller en blandning av bomull och elastan. Bomull är perfekt för andning och svettavledning. Dessutom är det ett naturligt material som är allergivänligt. Barn bryr sig vanligtvis inte om materialet eller snittet. De är mycket mer intresserade av design. Om du vill göra din avkomma glad, ge honom underbyxor med Spiderman eller McQueen. Finns även i populära mönster strumpor a tofflor.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-15 av 15 artiklar
1-15 av 15 artiklar