Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Pink Bubble är en ideell organisation som hjälper unga människor att bekämpa cancer. De försöker göra dessa människor lyckligare och få dem på fötter igen så snart som möjligt. Merchem Pink Bubble är dam- och herrshorts som tagits fram i samarbete med det tjeckiska underklädesmärket Styx. All vinst från köp av Pink Bubble shorts går till att stö...

Pink Bubble är en ideell organisation som hjälper unga människor att bekämpa cancer. De försöker göra dessa människor lyckligare och få dem på fötter igen så snart som möjligt. Merchem Pink Bubble är dam- och herrshorts som tagits fram i samarbete med det tjeckiska underklädesmärket Styx. All vinst från köp av Pink Bubble shorts går till att stödja Pink Bubble Foundation.

Högkvalitativt utförande, originell design

Pink Bubble-shortsen för män och kvinnor är tillverkade av 100% bomull, vilket är det mest behagliga för huden. Det är ett naturmaterial, så även de med känslig hud kan bära shortsen. Designen gjordes av Filip, som själv genomgått en cancersjukdom. Den serietidningsinspirerade designen är originell och underhållande vid första anblicken. Det finns ett brett elastiskt midjeband som inte skär och håller shortsen på plats.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Varumärke
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-7 av 7 artiklar
1-7 av 7 artiklar