Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Har du en trenchcoat hemma? Och har han redan barnunderkläder med glada motiv i sin byrå? Gör dina små killar glada med färgglada shorts för barn. Glöm inte att berätta för dem att färgade shorts även används av vuxna. De färgglada shortsen för pojkar har ett bekvämt brett resårband och en perfekt lös passform. Du kan också ge dem snygga strumpo...

Har du en trenchcoat hemma? Och har han redan barnunderkläder med glada motiv i sin byrå? Gör dina små killar glada med färgglada shorts för barn. Glöm inte att berätta för dem att färgade shorts även används av vuxna. De färgglada shortsen för pojkar har ett bekvämt brett resårband och en perfekt lös passform. Du kan också ge dem snygga strumpor som passar till barnens shorts med glada motiv.

Glada underkläder för barn

Väck dina barns fantasi, uppmuntra lekfullhet och få dem att känna sig speciella. Låt dem gå runt i färgglada barnunderkläder. Kvalitetsshorts för barn samt boxershorts och trosor är tillverkade av naturmaterial, särskilt bomull. Bomull är allergivänligt, så även barn med mycket känslig hud kan bära det. Du kan också hitta tjeckiska shorts för barn, sydda av varumärket Styx. Underkläderna tillverkas i Tjeckien och är unika i sin design. Men den ligger inte heller efter när det gäller komfort. Det breda elastiska bandet håller shortsen på plats men skär inte av. Det sofistikerade snittet kramar inte kroppen i onödan, men det drar sig inte heller undan. Det här är shorts som helt enkelt passar din kille.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-30 av 56 artiklar
till sidan
1-30 av 56 artiklar