Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Underkläder för barn måste naturligtvis vara bekväma, men också glada och färgglada. De färgglada boxershortsen för barn är fulla av färg, men också roliga med glada tryck. Färgglada boxershorts kommer att vinna pojkarnas gunst. När allt kommer omkring kommer glada underkläder inte bara att göra pojkar glada, utan också flickor. Gör dem glada me...

Underkläder för barn måste naturligtvis vara bekväma, men också glada och färgglada. De färgglada boxershortsen för barn är fulla av färg, men också roliga med glada tryck. Färgglada boxershorts kommer att vinna pojkarnas gunst. När allt kommer omkring kommer glada underkläder inte bara att göra pojkar glada, utan också flickor. Gör dem glada med trosor med glada motiv.

Boxershorts för barn tillverkade av högkvalitativa material

Boxershortsen för barn med glada motiv sys huvudsakligen av naturmaterial. Barns hud är mycket känslig och därför är konstgjorda material som irriterar huden inte lämpliga för dem. Det bästa valet är pojkarnas underkläder gjorda av bomull. Bomull är ett naturligt material som är allergivänligt och därför inte irriterar ens den mest känsliga huden. Dessutom absorberar den svett perfekt. Snittet på barnboxershorts och shorts med glada motiv motsvarar kraven på ständig aktivitet för barn. Den sitter på plats i alla situationer. Det spelar ingen roll om pojkarna klättrar i träd, utövar friidrott eller slåss med varandra. Sömmarna på de färgade boxershortsen skaver inte mot huden och den breda resåren skär inte in i midjan. Vill du göra dina barn ännu gladare? Tillsammans med boxershortsen kan du överraska dem med roliga strumpor.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-16 av 16 artiklar
1-16 av 16 artiklar