Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Herrkalsonger är definitivt inte gammaldags! Tvärtom är de en tidlös underklädesplagg som kombinerar maximal komfort med klassisk stil. Tack vare den åtsittande passformen sitter de perfekt på kroppen och ger stöd även vid mer aktiva rörelser. Och eftersom välsittande underkläder är en stapelvara i varje garderob har vi satt ihop ett sortiment a...

Herrkalsonger är definitivt inte gammaldags! Tvärtom är de en tidlös underklädesplagg som kombinerar maximal komfort med klassisk stil. Tack vare den åtsittande passformen sitter de perfekt på kroppen och ger stöd även vid mer aktiva rörelser. Och eftersom välsittande underkläder är en stapelvara i varje garderob har vi satt ihop ett sortiment av kalsonger för män med upp till 80% rabatt så att du kan få bekväma underkläder till ett bra pris.

Bekväma herrkalsonger för vardagsbruk till attraktiva priser

Briefs är det perfekta valet för män som föredrar rörelsefrihet utan onödigt överflödigt tyg. Tack vare moderna snitt och kvalitetsmaterial anpassar sig trosorna perfekt till din figur, oavsett om du letar efter en mångsidig monokrom design eller djärva mönster. Den vävda eller klassiskt elastiska linningen sitter bra men trycker inte, och de mjuka sömmarna garanterar maximal komfort under hela dagen. Herrkalsonger med upp till 80% rabatt finns i en mängd olika färger och storlekar, så det finns något för alla män - även de i storlek 5XL.

Populära kalsonger från ledande tjeckiska och internationella varumärken

Moderiktiga kalsonger för män erbjuds av ett antal populära tjeckiska varumärken och internationella tillverkare av underkläder. Bekväma trosor erbjuds också av vårt eget varumärke Nedeto, där du kan njuta av bekväma material och sofistikerade snitt, men också ett pris som inte kommer att spräcka banken. Herrkalsonger med upp till 80% rabatt är ett bra sätt att lägga till många snygga bitar i din garderob.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Varumärke
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

1-10 av 10 artiklar
1-10 av 10 artiklar