Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

En dam-bh kommer att följa dig hela dagen, så det är oerhört viktigt att du känner dig bekväm i den. Trenýrkárna.cz erbjuder klassiska bh:ar för vardagsbruk, spets- och push-up-bh:ar för speciella tillfällen och sport-bh:ar för kvinnor som lever ett aktivt liv. Vill du att din behå ska matcha dina trosor eller stringtrosor? Få en komplett upps...

En dam-bh kommer att följa dig hela dagen, så det är oerhört viktigt att du känner dig bekväm i den. Trenýrkárna.cz erbjuder klassiska bh:ar för vardagsbruk, spets- och push-up-bh:ar för speciella tillfällen och sport-bh:ar för kvinnor som lever ett aktivt liv. Vill du att din behå ska matcha dina trosor eller stringtrosor? Få en komplett uppsättning sexiga underkläder som kommer att glädja både dig själv och din partner. Du hittar många världsberömda varumärken som t.ex: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour och många fler.

Bygelbehå eller ingen behå?

I nästan varje kvinnas garderob hittar vi en klassisk bygelbehå som ger brösten det stöd de behöver och en vacker form. Å andra sidan kan de vara obekväma och alltför bindande för vissa kvinnor. I det här fallet rekommenderar vi att du väljer en bygelbehå som är särskilt lämplig för fritid och sport (t.ex. i kombination med damshorts). Den ger dock inte mycket stöd åt brösten, så den är mer lämplig för ägare av mindre bröst. Kom ihåg att oavsett vilken behå du väljer är det viktigaste att du känner dig snygg i den. 

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

271-291 av 291 artiklar
till sidan
271-291 av 291 artiklar