Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Enfärgade underkläder utan tryck är ett basplagg i varje garderob. Det ser smakfullt ut, det blir inte gammalt och det kan kombineras fritt med varandra. Du kommer att uppskatta det särskilt om du ofta bär formella kläder eller till och med en kostym - då är monokroma strumpor och enkla, nästan osynliga linnen som du kan bära under en genomskin...

Enfärgade underkläder utan tryck är ett basplagg i varje garderob. Det ser smakfullt ut, det blir inte gammalt och det kan kombineras fritt med varandra. Du kommer att uppskatta det särskilt om du ofta bär formella kläder eller till och med en kostym - då är monokroma strumpor och enkla, nästan osynliga linnen som du kan bära under en genomskinlig skjorta ett måste. Men du får inte missa de otryckta shortsen och boxershortsen i din garderob, som ser eleganta ut och därför är perfekta för speciella tillfällen. 

Material av hög kvalitet är avgörande

För att du ska känna dig bekväm får du inte bli biten, riven eller kall någonstans. Grunden för underkläderna är ett material av så hög kvalitet och behaglig känsla att det inte irriterar huden. Shorts, boxershorts och strumpor av naturmaterial som bomull, bambufiber eller modal är lämpliga för vardagsbruk. Kombinationen av naturmaterial med elastan eller polyester är också populär. Deras tillsatser förbättrar hållbarheten, förlänger livslängden och ökar elasticiteten hos underkläderna, vilket leder till ökad bärkomfort.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Varumärke
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

31-60 av 112 artiklar
till sidan
31-60 av 112 artiklar