Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Letar du efter barnunderkläder som är bekväma, snygga och dessutom tillverkade av kvalitetsmaterial? Satsa på shorts och boxershorts för barn från Styx, som sys i Tjeckien och är tillverkade av 100% bomull. Inte bara du utan även dina småttingar kommer att bli glada över dem - för de glada shortsen för barn är extremt bekväma, andas och passar ...

Letar du efter barnunderkläder som är bekväma, snygga och dessutom tillverkade av kvalitetsmaterial? Satsa på shorts och boxershorts för barn från Styx, som sys i Tjeckien och är tillverkade av 100% bomull. Inte bara du utan även dina småttingar kommer att bli glada över dem - för de glada shortsen för barn är extremt bekväma, andas och passar även för de smås känsliga hud. Och för att vara tydlig - Styx shorts är lämpliga för både pojkar och flickor!

Hur väljer man underkläder för barn?

Barns hud är mycket känslig för irritation, så välj helst naturliga material när du väljer underkläder. Ekologisk bomull är den mest populära, men även barnshorts av bambufibrer, modal eller merinoull är mycket populära. För att göra ditt val enklare gör vi allt vi kan för att se till att du hittar ett tillräckligt brett sortiment av underkläder för flickor och pojkar som är tillverkade med tanke på barns känsliga hud. Vi fokuserar på bekväm passform, naturliga material och originell design som tilltalar barn i alla åldrar.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

31-60 av 180 artiklar
till sidan
31-60 av 180 artiklar