Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Underkläderna följer dig hela dagen, så de måste passa perfekt, vara bekväma att bära och ge dig stöd i alla situationer. Om du vill dölja eventuella kroppsfel eller extrakilon ska du satsa på XXL-shorts för personer med full figur. Dessa passar även kroppsbyggare eller mer välutrustade män. De har en lös passform, så att de inte klämmer eller...

Underkläderna följer dig hela dagen, så de måste passa perfekt, vara bekväma att bära och ge dig stöd i alla situationer. Om du vill dölja eventuella kroppsfel eller extrakilon ska du satsa på XXL-shorts för personer med full figur. Dessa passar även kroppsbyggare eller mer välutrustade män. De har en lös passform, så att de inte klämmer eller biter, och finns i många färger. Ett bra val är shorts i en mörk färg med vertikala ränder som visuellt smalnar av.

Hur man väljer överdimensionerade underkläder för män

Om du är en man med mer utpräglade former rekommenderar vi att du bär antingen boxershorts eller shorts. Båda typerna av underkläder passar nästan alla kroppstyper, är mycket bekväma och döljer många skavanker. Se bara upp med för snäv resår i midjan och starka sömmar som kan irritera huden. Undvik tvärtom herrkalsonger, som kommer att framhäva minsta lilla skönhetsfel. Bläddra bland överdimensionerat herrmode - underkläder i storlekar upp till 6 XL och bekväma pyjamasar.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

91-120 av 131 artiklar
till sidan
91-120 av 131 artiklar