Gigantisk utförsäljning, upp till 80 % rabatt
Värde multipack, upp till 72 % rabatt

Glada boxershorts som leker med alla färger kommer att sätta ett leende på dina läppar och bli din favoritpartner när det är obehagligt. När du tar på dig dem kan du vara säker på att ditt humör inte kommer att förstöras av en regnig måndagsmorgon, ett ändlöst arbetsmöte eller brist på kaffe i företagsköket. Och för att göra saken ännu värre k...

Glada boxershorts som leker med alla färger kommer att sätta ett leende på dina läppar och bli din favoritpartner när det är obehagligt. När du tar på dig dem kan du vara säker på att ditt humör inte kommer att förstöras av en regnig måndagsmorgon, ett ändlöst arbetsmöte eller brist på kaffe i företagsköket. Och för att göra saken ännu värre kommer älskare av natur, god mat och julfirande att hitta något att göra här, liksom män vars hjärta klappar för ovanliga hobbies och sporter.

Hur man väljer boxershorts för män 

Boxershorts för män bör inte saknas i någon killes garderob. Tack vare den tighta passformen sitter de tätt mot kroppen, rullar inte upp sig och kan bäras även under tighta byxor. Dessutom anpassar sig det bekväma elastiska midjebandet väl till dina proportioner och klämmer eller biter inte. En hit i svart är de tjeckiska Horsefeathers-boxershortsen eller 69SLAM-boxershortsen. Har du inte hört talas om dem? Det världsberömda varumärket för dam- och herrunderkläder, badkläder och accessoarer föddes på Bali, ett paradis för surfare, sol och gott humör.

Visa mer

Filtrera efter kategori

Storlek
Mer... Mindre
Značka
Mer... Mindre
Multipack
Mer... Mindre
Färg
Mer... Mindre
Tjeckiskt varumärke
Mer... Mindre
Material
Mer... Mindre
Typ
Mer... Mindre
Typ av gummi
Mer... Mindre
Övriga
Mer... Mindre
Längd på trosor
Mer... Mindre
Filter

Topp

Bästsäljare

Högsta betyg

Senaste

Billigast

Den dyraste

91-120 av 210 artiklar
till sidan
91-120 av 210 artiklar